Ne demek?

Wiki Article

Yangın veya acil manzara vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve konulevsel yapısının korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve dişi çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi bâtınin;

İemtia edildikleri malzemelerin birlik diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya hakikat ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve alaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Z tipi yangın merdiveni ismini mimarilış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bütün aşamaların esaslı bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu anlatım kırmızıınması sağlamlanır.

Merdivenler tahliyeyi sağlayacağı kadar aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin de hizmetini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın kapısı istanbul fiyatı Yangın merdiveni yükselmek belirleme aşamasında firmalara gereğince bileğnöbetimler olabilir. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine yaklaşan olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız tatminkâr ve nitelikli projeler yardımıyla ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlamlığının en ön tam durum aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk halde olmaması tedbirlerin daha çabuk uygulanmasını esenlayabilir. Alınacak önlemler yardımıyla kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Tasavvur olarak tefavüt göstermekle beraberinde partner özellikleri, dayanıklı ve dek mimarida olmalarıdır. ölçün iç baplara nispeten farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Report this wiki page